Starekvæven -  folkehytter - Aalgaard Bygg

Folkehytter på Sinnes

FELT A – 16 HYTTER I VAKRE SIRDAL

Vi tar nå fatt på et nytt, spennende kapittel med hyttebygging i Sirdal. Med hjelp fra arkitektkontoret ARC kan vi nå tilby arealeffektive og terrengtilpassede hytter som glir fint inn i terrenget, med en sentral beliggenhet i Sirdal. Her får du flotte opplevelser hele året!

Oppstart vedtatt!
Nye hyttemodeller kommer for salg vinteren 2020/2021.

HYTTENE ER INKLUDERT: Eiertomt, carport, skibod, 4 soverom, bad

Moderne hytter
– tradisjonelle materialer

Hytter etter dine behov

Arkitektkontoret ARC har tegnet 3 forskjellige hyttetyper, alle med størrelser fra 110-114 m², og med et særegent og spennende uttrykk. Her er det lagt vekt på tradisjonelle materialer med en moderne utførelse.

Størrelsen og planløsningen er nøye planlagt og tilrettelagt til dagens hyttekjøper. Allrommet med kjøkken er i alle hyttetyper plassert i midterste etasje og detaljer som karnapp og mønt himling gjør rommet til et naturlig samlingspunkt.

Det er blitt plass til 4 soverom og ekstra stue, i tillegg til bad og ikke minst; god lagringsplass med skibod og ekstra boder i modellene Ørnereiret og Kvævebu. Finn din hyttefavoritt som passer dine behov best.

Hyttene ligger i stigende terreng, med fri og fin utsikt, og med mange soltimer, både sommer og vinterstid.

Låvekledning og naturstein

Hyttene blir levert med låvekledning og tretak. Sammen med lødde natursteinsmurer vil hyttene ligge rolig i naturen. Innvendig er det lagt opp til varm og lun stemning med heltre furugulv, og glattkant panel på vegger og i tak. Vedovn er selvsagt inkludert i leveransen. Bad og bod/vask og hall leveres med fliser og varmekabler. Badene får i tillegg veggfliser. Kjøkkenet blir levert av Bjerks Trevare. Her skal alt ligge til rette for den riktige hyttestemningen.

Opplevelsene er aldri langt unna

Naturen er best ute, og med en hytte på Starekvæven er neste opplevelse aldri langt unna, enten det er på sommerstid eller vinterstid. Fra hyttefeltet er det kort avstand til flere alpinsenter, oppkjørte langrennsløyper, golfbane, Haugen camping og Sinnes Arena.

Velg din hytte her!

Hvilken plassering og hytte passer best for din familie?
Vi har 3 romslige hyttetyper å velge i. Alle tilpasset terreng og omgivelser.

Utforsk hyttefeltet og gjør ditt valg.

Hyttetyper

Kvævebu

Tomt BFF1

Meld din interesse

Ørnereiret

Tomt BFF2

Meld din interesse

Kvævebu

Tomt BFF3

Meld din interesse

Ørnereiret

Tomt BFF4

Meld din interesse

Kvævebu

Tomt BFF5

Meld din interesse

Ørnereiret

Tomt BFF6

Meld din interesse

Kvævebu

Tomt BFF7

Meld din interesse

Ørnereiret

Tomt BFF8

Meld din interesse

Kvævebu

Tomt BFF9

Meld din interesse

Kvævebu

Tomt BFF10

Meld din interesse

Ørnereiret

Tomt BFF11

Meld din interesse

Kvævebu

Tomt BFF12

Meld din interesse

Ørnereiret

Tomt BFF13

Meld din interesse

Grøneli

Tomt BFF14

Meld din interesse

Grøneli

Tomt BFF15

Meld din interesse

Grøneli

Tomt BFF16

Meld din interesse

Klikk deg rundt på vårt interaktive kart for mer informasjon om den enkelte hytte.

Vakker utsikt fra hyttetomtene.

Opplevelser hele året

Sirdal er et eldorado for friluft-interesserte året rundt. Sirdal har de siste årene opplevd en eventyrlig vekst i antall besøkende og store aktører etablerer nye, flotte anlegg til både sommer og vinterbruk. Som skidestinasjon er Sirdal velkjent for de fleste, med skianlegg i Tjørhom/Ålsheia, Fidjeland og Ådneram, men visste du at det nå også er en rekke aktiviteter tilgjengelig i Tjørhom med klatrepark, Mountain Cart og sykling om sommeren? Utover dette er det selvsagt også mye uberørt naturlandskap hvor man kan gå dagsturer med hytte i Starekvæven som base. På vinterstid, når fjelloverganger er stengt, er det bare å ta skiene fatt på oppkjørte spor fra Sirdalsløyper – En påsketur til Kvinen gir energi til å ta fatt på våren. Oppkjøringen til Sesilåmi tar du i løypenettet like ved hytten.

Når Suleskarvegen åpnes for sommeren er den smale veien til Lysebotn en fantastisk start på reisen til Fjord Norge og destinasjoner som Kjerag-bolten. Eller hva med en padletur til Rågeloni? En fantastisk fjordarm med sandstrand som er lett tilgjengelig både til fots fra Håheller, eller om en leier kano av Sirdal Kommune og padler drøye 5 kilometer. Mulighetene er uendelige, og med en ny hytte i Starekvæven har du et perfekt utgangspunkt for både fart og moro, eller vandreturer med hvilepuls. Valget er ditt – Sirdal leverer, året rundt!

Meld din interesse!

Har du spørsmål?

Flere prosjekter for salg