rossastoppen-gul-web
rossastoppen-gul-web

Rossåstoppen

11 ENEBOLIGER FOR SALG!

Vi har nå for salg 11 eneboliger i Rossåsen på Figgjo.
Med unik beliggenhet og gode planløsninger.

Kontraktsinngåelse kr 0,-
100% oppgjør ved overtakelse.

Fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser. Her kan hele familien trives.

GRANLISTIEN

Boligene i Granlistien er på hele 200 m² med mulighet for inntil fem soverom. De ligger luftig med panoramautsikt i fremste rekke på feltet. Nettopp derfor er både bolig og uteområder grundig planlagt, slik at utsikten og omgivelsene kan nytes til sitt fulle enten du er inne, ute eller i den inntrukne hagestuen i sokkeletasjen. Bak carport og sportsbod ligger et skjermet og tilbaketrukket tun med direkte utgang fra kjøkkenet. Her kan en trekke seg tilbake, godt skjermet for både gate og vær.

Det er ingen ulempe at boligene er utstyrt med fremtidsrettede og miljøvennlige løsninger heller. Solcellepaneler på taket leverer strøm til eget bruk. Carporten er klargjort for lading av bil, slik at denne kan lades med egenprodusert strøm.

Nøkkelferdig.
Pris fra 4 990 000,- + omk
Kontraktsinngåelse kr 0,-
100% oppgjør ved overtakelse.

GRANLISVINGEN

På store tomter, innerst i blindvei, planlegger vi fem rimelige og svært funksjonelle eneboliger. Med inntil fem soverom og eget mediarom i sokkeletasjen har boligen rom for hele familien. Hver bolig kan utvides med loftsetasje etter egne ønsker og behov, nå eller ved en senere anledning. Boligene er nøye gjennomtenkt, og hver detalj er utviklet for å gi mest mulig bolig for pengene. I Granlistien får du en virkelig voksen bolig til sjeldent lav pris.

Nøkkelferdig.
Pris fra 3 990 000,- + omk
Kontraktsinngåelse kr 0,-
100% oppgjør ved overtakelse.

Et godt utvalg av eneboliger

På Rossåstoppen skal vi bygge 11 eneboliger. 6 av disse har mulighet for leieinntekter i sokkeletasjen.

Rossåsen er et nyere boligfelt som i hovedsak består av nyere enebolig- og villabebyggelse i åssiden over Ålgård og Figgjo.  Her har man en fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser benyttes hyppig av en stadig økende befolkning. Her kan hele familien trives. Veletablert nabolag med kort vei til dagligvarebutikk, barnehage og skole.

Ålgård sentrum er like i nærheten med både kjøpesenter, Norwegian Outlet, dagligvarebutikker, treningssenter, vinmonopol, apotek, frisør og mye mer. Fra boligen har man lett adkomst til E39 som stadig utvides og utbedres. Med bil er man raskt i både Sandnes og Stavanger.

Flotte turmuligheter i nærheten med utallige nuter å bestige. Her har man milevis med stier og uendelige turmuligheter rett utenfor døren. Det finnes bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlandsvatnet. Figgjoelva innbyr til fiske, og er du heldig kan du friste selveste storlaksen.

Ved nye Figgjo Skole finner du både barne- og ungdomsskole i kort avstand fra Rossåsen.

Rossåstoppen - Aalgaard Bygg

Last ned

Rossåstoppen - Aalgaard Bygg

Meld din interesse!

Har du spørsmål?

Mitt i Sandnes