rossastoppen-gul-web
rossastoppen-gul-web

Rossåstoppen

ENEBOLIGER FOR SALG!

Vi har nå for salg flotte eneboliger i Rossåsen på Figgjo.
Grunnarbeid er igangsatt og det er derfor mulighet for kort byggetid og individuelle tilpasninger.
Unik beliggenhet og gode planløsninger!

Betal kun 10% ved kontraktsinngåelse. Resterende 90% betales ved overtakelse.

Fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser. Her kan hele familien trives.

NYHET

GRANLISTIEN

Svært innholdsrike eneboliger i fremste rekke. Planløsning kan tilpasses etter behov. Egen ungdoms- eller gjesteavdeling. Romslig garasje med mulighet for verksted og hobby.

6 soverom, 3 stuer og 3 bad
Dobbel garasje
Mulighet for hybeldel
Byggeklare tomter, kort byggetid

Pris fra 4 990 000,- + omk.
Prisen forutsetter egeninnsats.

GRANLISVINGEN

På store tomter, innerst i blindvei, planlegger vi fem rimelige og svært funksjonelle eneboliger. Med inntil fem soverom og eget mediarom i sokkeletasjen har boligen rom for hele familien. Hver bolig kan utvides med loftsetasje etter egne ønsker og behov, nå eller ved en senere anledning. Boligene er nøye gjennomtenkt, og hver detalj er utviklet for å gi mest mulig bolig for pengene. I Granlisvingen får du en virkelig voksen bolig til sjeldent lav pris.

Klar for maler.
Pris fra 4 180 000,- + omk.

Et godt utvalg av eneboliger

På Rossåstoppen har vi fortsatt ledige boliger. Flere av disse har mulighet for leieinntekter i sokkeletasjen.

Rossåsen er et nyere boligfelt som i hovedsak består av nyere enebolig- og villabebyggelse i åssiden over Ålgård og Figgjo.  Her har man en fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser benyttes hyppig av en stadig økende befolkning. Her kan hele familien trives. Veletablert nabolag med kort vei til dagligvarebutikk, barnehage og skole.

Ålgård sentrum er like i nærheten med både kjøpesenter, Norwegian Outlet, dagligvarebutikker, treningssenter, vinmonopol, apotek, frisør og mye mer. Fra boligen har man lett adkomst til E39 som stadig utvides og utbedres. Med bil er man raskt i både Sandnes og Stavanger.

Flotte turmuligheter i nærheten med utallige nuter å bestige. Her har man milevis med stier og uendelige turmuligheter rett utenfor døren. Det finnes bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlandsvatnet. Figgjoelva innbyr til fiske, og er du heldig kan du friste selveste storlaksen.

Ved nye Figgjo Skole finner du både barne- og ungdomsskole i kort avstand fra Rossåsen.

Rossåstoppen - Aalgaard Bygg

Last ned

Meld din interesse!

Har du spørsmål?

Sandnes Tomteselskap

Flere prosjekter for salg