Starekvæven -  folkehytter - Aalgaard Bygg

Folkehytter på Sinnes

FELT B – 13 HYTTER I VAKRE SIRDAL

Vi har nå gleden av å presentere felt B av utbyggingen i Starekvæven. Nå får du enda flere hyttetyper å velge mellom, til en meget overkommelig pris. Hyttene som nå lanseres er som første del av Starekvæven, prosjektert i samarbeid med arkitektkontoret ARC. Vi kan nå tilby 13 arealeffektive hytter i et helt nytt og spennende konsept.

Uslåelige priser – salgstart i juni!

HYTTENE ER INKLUDERT: Selveiertomt, utvendig bod, 2-3 soverom

Hyttene er frittliggende i terrenget

Den korte gåturen på natursti fra parkeringsplassen sørger for et barnevennlig og usjenert uteområde. Her er det tilrettelagt for hyttestemning både innvendig og utvendig. Hyttene passer like godt for deg som skal starte ditt eventyr i Sirdal, som for deg som ønsker et mindre, lettstelt alternativ til leilighet. Du kan velge hytte med eller uten hems.

HYTTETYPE A
To etasjer med 3 soverom
Arealeffektiv og spenstig arkitektur
Mønt himling i 2. etasje og store vindusflater
Bad/vask på 7,6 m²
Utvendig bod
Selveiertomt

HYTTETYPE B
To etasjer med 2 soverom og hems
Arealeffektiv og spenstig arkitektur
Spennende allrom med naturlige møbleringssoner
Overbygd inngangsparti
Utvendig bod
Selveiertomt

Låvekledning og heltre innvendig

Hyttene blir levert med låvekledning og tretak. Innvendig er det lagt opp til varm og lun stemning med heltre furugulv, og glattkant panel på vegger og i tak. Vedovn er selvsagt inkludert i leveransen. Bad og hall leveres med fliser og varmekabler. Badene får i tillegg veggfliser. Kjøkkenet blir levert av Bjerks Trevare. Her skal alt ligge til rette for den riktige hyttestemningen.

Opplevelsene er aldri langt unna

Naturen er best ute, og med en hytte på Starekvæven er neste opplevelse aldri langt unna, enten det er på sommerstid eller vinterstid. Fra hyttefeltet er det kort avstand til flere alpinsenter, oppkjørte langrennsløyper, golfbane, Haugen camping og Sinnes Arena. Hyttene ligger i stigende terreng, med fri og fin utsikt, og med mange soltimer, både sommer og vinterstid.

Vakker utsikt fra hyttetomtene.

Opplevelser hele året

Sirdal er et eldorado for friluft-interesserte året rundt. Sirdal har de siste årene opplevd en eventyrlig vekst i antall besøkende og store aktører etablerer nye, flotte anlegg til både sommer og vinterbruk. Som skidestinasjon er Sirdal velkjent for de fleste, med skianlegg i Tjørhom/Ålsheia, Fidjeland og Ådneram, men visste du at det nå også er en rekke aktiviteter tilgjengelig i Tjørhom med klatrepark, Mountain Cart og sykling om sommeren? Utover dette er det selvsagt også mye uberørt naturlandskap hvor man kan gå dagsturer med hytte i Starekvæven som base. På vinterstid, når fjelloverganger er stengt, er det bare å ta skiene fatt på oppkjørte spor fra Sirdalsløyper – En påsketur til Kvinen gir energi til å ta fatt på våren. Oppkjøringen til Sesilåmi tar du i løypenettet like ved hytten.

Når Suleskarvegen åpnes for sommeren er den smale veien til Lysebotn en fantastisk start på reisen til Fjord Norge og destinasjoner som Kjerag-bolten. Eller hva med en padletur til Rågeloni? En fantastisk fjordarm med sandstrand som er lett tilgjengelig både til fots fra Håheller, eller om en leier kano av Sirdal Kommune og padler drøye 5 kilometer. Mulighetene er uendelige, og med en ny hytte i Starekvæven har du et perfekt utgangspunkt for både fart og moro, eller vandreturer med hvilepuls. Valget er ditt – Sirdal leverer, året rundt!

Meld din interesse!

Har du spørsmål?

Flere prosjekter for salg