Logo-farge.png
 
 

UTSOLGT

På Myklebust slynger den flotte turstien seg mellom bebyggelsen og havet.

Her ligger det til rette for familieturer og løpeturer eller ganske enkelt en rusletur og ta inn nærheten til sjø og kystlandskap. 


Klikk for stort bilde

4 rekkehus

Boligene inneholder blant annet:
2 stuer
4 soverom
2 bad

 

På Jåsund-halvøya, mellom Hafrsfjord bru og Tananger Ring, tar boligområdet Myklebust form. Bebyggelsen er tilpasset terreng, utsikt, hav og klima. Det er her Aalgaard Bygg har vunnet konkurransen om å selge og oppføre fire rekkeboliger. Vi har knyttet til oss våre fremste arkitekter og leverandører. Resultatet er funksjonelle planløsninger, ren estetisk og praktisk arkitektur og ikke minst boliger som kan tilpasses ulike behov og faser i livet.

 

Det første man møter i Havmåkeveien er et lunt, imøtekommende og overbygd inngangsparti. Med arbeidsklær, treningstøy eller en sølete parkdress kan man heller ta veien via carport og bi-inngangen. Med sine 8 kvadratmeter har den rikelig med plass til garderobe og oppheng. Fra entreen kommer man videre inn i stue/kjøkken som er husets hjerte. Her er lyst og luftig med vindusflater mot både gardsrom og hage. Stuen kan åpnes opp og slås sammen med TV-stue / soverom ved hjelp av doble skyvedører. Resultatet blir et allrom på godt og vel 40 kvadratmeter. Første etasje rommer også bad og vaskerom som skilles med skyvedører.

 

Andre etasje er svært godt utnyttet med tre soverom. Hovedsoverom er utformet med tanke på egen garderobeavdeling og ikke minst plass til sprinkelseng. Badet har en praktisk dusjnisje og er i tillegg tilrettelagt for badekar. I loftstuen er det høyt under taket, både ute og inne. På loftet er det også gitt plass til en egen bod.

 

Boligene leveres nøkkelferdige med materialvalg av høy kvalitet. Parketten er av slitesterk hvitpigmentert eik, og alle våtrom leveres med fliser på gulv og i dusjnisjer. For øvrig er vegger og tak sparklet og malt med listefri overgang tak-vegg. Kjøkken leveres av Sigdal. Hagen kan enten opparbeides etter egne ønsker og behov, eller en kan la oss bygge både terrasser og egen hagebod. Hageboden vil bidra til å skape et skjermet og lunt atrium vendt mot sør.

 

pcam007_2.jpg
 
 
Sjobadet_Myklebust_03_nett.jpg

Sjøbadet er en perle av et tilbud både for badeglade og landkrabber. Bussveien gir et godt kollektivtilbud til beboerne. Det er mange som vil trives på Myklebust.

myklebust-juli17_65.jpg

HAR DU SPØRSMÅL? 

Web - Randi Tveit.jpg

RANDI TVEIT

Eiendomsmegler
M 952 90 691
E Randi.Tveit@em1sr.no 
A Storgata 14, 4340 BRYNE


 
Myklebust753_logo_bla_m_payoff_rgb.jpg