Lederen

Tett på

Svein Olav Aalgaard - Aalgaard Bygg

Svein Olav Aalgaard, daglig leder

I Aalgaard Bygg ønsker vi å være tett på. Både i forhold til egne folk, samarbeidspartnere, kommuner og politikere. Erfaringen er at vi jobber bedre om vi kan og vet mer om hverandre og de prosessene vi står i.

I erkjenneslen av at vi ikke treffer alle så ofte som vi gjerne ville, har vi valgt å utgi vårt eget nyhetsbrev AALGAARD BYGGNYTT. Her ønsker vi å holde dere oppdatert på aktiviteter og prioriteringer i Aalgaard Bygg, vi vil by på oss selv og også presentere folk og virksomheter vi er i berøring med.

I UTVIKLING

Akkurat nå er Aalgaard Bygg involvert i flere prosjekter i regionen både som entreprenør, boligbygger og prosjektutvikler. Vi har gått inn i Kodlidalen på Ålgård, et boligområde der også Øster Hus, Stolt Bolig og Gjesdal kommune er inne, og vi er godt i gang på Myklebust i Sola kommune, der vi tidligere i år vant Sola Tomteselskaps første prosjektkonkurranse.

FLERE MED

Vi har også kommet et stort skritt nærmere utbygging av Midtfjell i Gjesdal kommune når vi nå har fått inn både Birkeland Bruk og BoligPartner på eiersiden av Midtfjell Utbyggingsselskap AS. Selv om byggestart fortsatt er noen år fram i tid, lover dette godt.

LOKALT ENGASJEMENT

Aalgaard Bygg har helt siden starten vært opptatt av lokaltengasjement. Vi vil gjøre noe for lokalsamfunn vi er en del av og har derfor blant annet etablert et årlig idrettsstipend som i fjor gikk til volleyballtreneren Tomasz Cudny i Austrått IL i Sandnes. I denne første utgaven av nyhetsbrevet forteller Tomasz om sitt store engasjement for barn og unge. Vi håper du vil sette pris på AALGAARD BYGGNYTT. Idet vi kontinuerlig jobber med ulike miljøtiltak, har vi valgt utelukkende digital distribusjon – per epost og som å eavis. Gi beskjed på post@aalgaardbygg.no om du mener at også andre burde fått nyhetsbrevet, eller dersom du har gode saker som fortjener sin plass her.

Recent Posts