havmaakeveien.png
 

Fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser. Her kan hele familien trives.


Klikk for stort bilde

11 ENEBOLIGER

På Rossåstoppen skal vi bygge 11 eneboliger. 6 av disse har mulighet for leieinntekter i sokkeletasjen.

Rossåsen er et nyere boligfelt som i hovedsak består av nyere enebolig- og villabebyggelse i åssiden over Ålgård og Figgjo.  Her har man en fantastisk utsikt utover Sandnes og Gjesdal med meget gode solforhold. Store friområder og tallrike lekeplasser benyttes hyppig av en stadig økende befolkning. Her kan hele familien trives. Veletablert nabolag med kort vei til dagligvarebutikk, barnehage og skole. 

Ålgård sentrum er like i nærheten med både kjøpesenter, Norwegian Outlet, dagligvarebutikker, treningssenter, vinmonopol, apotek, frisør og mye mer. Fra boligen har man lett adkomst til E39 som stadig utvides og utbedres. Med bil er man raskt i både Sandnes og Stavanger.


Flotte turmuligheter i nærheten med utallige nuter å bestige. Her har man milevis med stier og uendelige turmuligheter rett utenfor døren. Det finnes bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlandsvatnet. Figgjoelva innbyr til fiske, og er du heldig kan du friste selveste storlaksen.

 

Arbeidene med nye Figgjo Skole er igangsatt og forventes ferdigstilt i 2018. Her blir det både barne- og ungdomsskole i kort avstand fra Rossåsen.

 

rossaasen-web-04.jpg

GRANLISVINGEN

Boligene i Granlisvingen er på hele 200m2 med mulighet for inntil fem soverom. De ligger luftig med panoramautsikt i fremste rekke på feltet. Nettopp derfor er både bolig og uteområder grundig planlagt, slik at utsikten og omgivelsene kan nytes til sitt fulle enten du er inne, ute eller i den inntrukne hagestuen i sokkeletasjen. Bak carport og sportsbod ligger et skjermet og tilbaketrukket tun med direkte utgang fra kjøkkenet. Her kan en trekke seg tilbake, godt skjermet for både gate og vær.

Det er ingen ulempe at boligene er utstyrt med fremtidsrettede og miljøvennlige løsninger heller. Solcellepaneler på taket leverer strøm til eget bruk. Carporten er klargjort for lading av bil, slik at denne kan lades med egenprodusert strøm.

rossaasen-web-02.jpg

Granlistien

På store tomter, innerst i blindvei, planlegger vi fem rimelige og svært funksjonelle eneboliger. Med inntil fem soverom og eget mediarom i sokkeletasjen har boligen rom for hele familien. Hver bolig kan utvides med loftsetasje etter egne ønsker og behov, nå eller ved en senere anledning. Boligene er nøye gjennomtenkt, og hver detalj er utviklet for å gi mest mulig bolig for pengene. I Granlistien får du en virkelig voksen bolig til sjeldent lav pris


HAR DU SPØRSMÅL? 

Web - Randi Tveit.jpg

RANDI TVEIT

Eiendomsmegler
M 952 90 691
E randi.tveit@em1.no
A Storgata 14, 4340 BRYNE