Om Aalgaard Bygg

Vårt mål er å utvikle og produsere rimelige og funksjonelle boliger.

Aalgaard Bygg AS ble etablert i 2011. I 2019 sitter vi på flere boliger under oppføring, prosjektering og salg. Våre tømrere er lokale og er spesialiserte på nybygg.

Vi ser lyst på fremtiden og ønsker å tilby stadig flere boliger for salg. Vi har derfor et sterkt fokus på nye prosjekter, og bruker mye tid og ressurser på å fremskaffe areal som senere kan bygges ut. Arbeidet har allerede resultert i en bred portefølje av prosjekter i alle faser fra råmark til byggegodkjente prosjekt i Jær-regionen.  Aalgaard Bygg AS ønsker å være en betydelig boligprodusent i Jær-regionen, idag og i fremtiden.

Vi samarbeider bredt med både offentlige og private aktører om utvikling av boligprosjekter. Vi har knyttet til oss lojale og pålitelige leverandører, både entreprenører, arkitekter og konsulenter, og er istand til å ta fatt på omfattende prosjekter. Ta gjerne kontakt for å se på mulighetene for samarbeid.

Vårt engasjement

Vi er glade for å kunne bidra til et fantastisk barne- og ungdomsarbeid i Ålgård FK. Hver uke trener cirka 500 barn og unge fordelt på 60 lag i klubben. En stor takk til foreldre og trenere som også gjør dette mulig!

Gjesdal Idrettslag er det naturlige førstevalg innen idrettene volleyball, ski og friidrett for innbyggerne i Gjesdal kommune. Aalgaard Bygg AS er arenasponsor på Ålgård Friidrettstadion og draktsponsor for skigruppa.

Gjesdal Historie og ættesogelag har gitt ut boken `Livsminne frå Gjesdal`. Aalgaard Bygg AS har vært økonomisk støttespiller og bidratt til utgivelsen.

Vi har et mål om å dele ut idrettsstipend årlig. Det annonseres her. Vinnere i 2017 ble Austrått IL og Aspervika Trim & Turn. I 2018 vant No Limitation.

Hvert år arrangeres Blink-festivalen i Gjesdal og Sandnes. Festivalen er et høydepunkt for hele regionen. Aalgaard Bygg er stolt partner.

Ålgård Håndballklubb ble stiftet i 1986. Klubben har utviklet seg til å bli en av de største klubbene i Regionen med over 35 lag i seriesystemet. I tillegg kommer veldig stor aktivitet innen minihåndball for aldersgruppen 6 – 8 år og våre Superlag for psykisk utviklingshemmede. De nærmer seg 400 medlemmer. Det er ca 90 frivillige som legger ned mange dugnadstimer gjennom sesongen slik at ÅHK kan legge tilrette for alle aktiviteter klubben kan tilby. Mesteparten av arbeidet blir utført på dugnad. De har et av distriktets beste damelag som leder 2. divisjon og for øyeblikket er det bare elitelaget Sola som er bedre i området. ÅHK sine ungdommer har satt Ålgård på kartet i hele Norge og i Norden med en sterk sølvmedalje i Norden Cup 2017. Det yrer med liv i hallen og de har mange ivrige og aktive barn og ungdom i aktivitet gjennom hele uken. Aalgaard Bygg er arenasponsor i Gjesdalhallen.