Samarbeidspartnere med på tur

Samarbeidspartnere med på tur

STYRKER OSS SOM GRUPPE

– På firma- eller sponsorturer går vi  som regel sammen med noen få og så møtes vi til felles middag om kvelden, men på disse turene er vi sammen hele dagene, noe jeg setter pris på.

Ronny Vikeså (36) jobber som prosjektleder i Rørlegger G. Larsen, som Aalgaard Bygg har samarbeidet med siden starten av. Han har nettopp kommet hjem etter den årlige Aalgaard Bygg-turen, hans tredje i rekken, der samarbeidspartnere inviteres på aktivitetstur sammen med ansatte, ledelse og styre i selskapet.

STORT SETT SAMMEN
– Du prioriterer disse turene?
– Her får jeg jo treffe hele gjengen, noe som gjør at vi får en tettere relasjon. Og jo tettere relasjon, jo bedre går prosjektene. Bare det å få et ansikt å forholde seg til, hjelper, sier han og understreker at han på disse turene får god anledning til å snakke med de aller fleste fordi de tilbringer så vidt mye tid sammen. I år gikk turen til Engelberg i Sveits.

– Vi opererer som regel i to grupper gjennom dagen, – de som er såpass erfarne at de trives best utenfor alpinløypene, og de som kjører helt OK og helst holder seg i bakken. Men vi har felles lunsj og selvsagt også felles middag på kvelden, forteller han.

FIN MENTALITET
Har du en episode eller noe du husker spesielt godt fra disse turene?
Latter.
– Nei… Men vi har det alltid kjekt sammen. Fordi vi gjør ting som gruppe.

Men så kommer en liten historie likevel:

– I år var det en som var uheldig å brekke kragebeinet. Da rant både Svein Olav og Fjeldheimen ned for å være med vedkommende til sykehuset og være sammen med ham der. Vi andre sendte tekstmeldinger gjennom dagen og kvelden og da vi forlot hotellet i to maksitaxier dagen etter operasjonen, kjørte den ene innom sykehuset slik at han fikk reise hjem sammen med oss. Dette gjenspeiler en mentalitet jeg liker.

Samarbeidspartnere med på tur
Recent Posts